Kloosterstraat 1-3, 3700 Tongeren +32 12 21 33 24 info@bazilik.be

Onze klanten spreken

Hele nette bediening en heerlijk eten! Charmante brasserie en interieur. De bediening was heel netjes en het eten was heerlijk! Echt een aanrader dus!

Arthur G. – Alphen aan den Rijn

Zelfs als West-Vlaming kon ik weg met de spreuk op de muur: a’s zjiè kó’nt lêzë wôo hai stút, zit zjiè ënnë êchte Túngenêr. Sympathieke bediening. Super kader, lekker eten. Woaaw.

Fam. Lef – Waregem

Heel lekker en goede bediening!!! Een zeer mooi interieur, Lekker eten en goede bediening!! Ook het ontbijt is de moeite waard!!! En als je nog een hotel nodig hebt is het aanpalende hotel Caelus VII een echte aanrader!!!!!

Steven P. – Aalst

Een heel specifiek kader! Het was aangenaam vertoeven in dit appart kader, de bediening was heel vlot en vriendelijk, de keuze in gerechten overzichtelijk en voldoende.

Raoul C. – Oostkamp

Altijd lekker. In de Baziliek eet je altijd lekker in een gezellige sfeer met vriendelijke bediening. Je vertrekt er nooit met honger of het gevoel dat je te weinig kreeg voor wat je betaald en de kwaliteit is altijd uitstekend ook het terras in de zomer aan de zijkant van de basiliek en vlak aan het galloromeins museum is zeer aangenaam.

Nathalie F. – Tongeren

Een verrassing. Voor ons de eerste keer dat we hier kwamen eten. We kozen voor een driegangen-menu voor 35 euro. Dat was prima in orde. Alles heeft heerlijk gesmaakt en ook de bediening was perfect. Vriendelijk en beleefd.

Henriette K. – Tongeren